Graag stel ik mij even aan u voor

Ik ben “De Repanier” en repareer en onderhoud (bijna) alles. Vervangen doe ik alleen indien noodzakelijk of als het kostentechnisch veel interessanter is.

Opgegroeid in een aannemersomgeving met een hogere opleiding Autotechniek heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot een allround technisch expert in de theoretische en praktische zin met een enorm oog voor detail, streef ik altijd naar perfectie en geniet nog steeds van een stuk ambachtelijk werk. Dit zijn zaken die mij aanspreken, waarbij dienstverlening een passie is en de klant centraal staat.
Daarnaast heeft “ De Repanier ” ook een maatschappelijke missie: “Duurzaam repareren”.

Het woord duurzaam komt de laatste jaren vaak boven drijven en wordt in allerlei moeilijke constructies inzake produceren toegepast. Het is eigenlijk gewoon, langer met gebruiksvoorwerpen doen voordat je deze afschrijft, vervangt en weggooit. Met dat weggooien belasten wij het milieu zoals wij allen weten. Hier wil ik als ondernemer een bijdrage in leveren en dat kan u ook indien dit u past!
De nadruk van mijn werkzaamheden liggen daarom vooral op reparatie en onderhoud. Het voordeel van repareren, indien mogelijk, is dat alles bij het oude blijft, een reparatie vaak nagenoeg onzichtbaar is, kostentechnisch interessanter kan zijn en het milieu minder belast.
Wellicht heeft u ook een vertrouwd gevoel bij uw dierbare bezit en wilt u daar helemaal geen afscheid van nemen. Een product dat “ouder” is heeft ook vaak van oorsprong een hoogwaardige kwaliteit welke goed te repareren is.

Hoe is de naam ontstaan

Een naam bedenken voor een bedrijf valt niet mee heb ik ontdekt.

Ik vond het belangrijk dat deze naam aan bepaalde criteria zou voldoen. Om te beginnen is het leuk als het een unieke naam betreft. Dat wil zeggen dat deze nog niet bekend is bij de KvK en bij Google. Dat valt dus al niet mee.
Daarnaast wilde ik graag een Nederlandse naam dat als je deze ’s morgens voorbij ziet rijden deze ’s avonds ook nog kan herinneren.
Samenstellingen uit diverse andere namen viel ook af, net als “4 U  en 2 B”.

Ook moest het wat met  “ambachtelijk” te maken hebben. Dan ga je kijken waar de naam betrekking op moet hebben. In dit geval is dat op maken en/of repareren.
Ambachtelijke beroepen als Kruide-nier en Hove-nier kwamen voorbij. Toen hebben wij in Petit Comité zelf een beroep verzonnen ………

En zo is de naam en ambacht De Repanier ontstaan.

Ook moest er nog een logo ontworpen worden in relatie tot een bedachte oplossing en reparatie van het defect. En zo kwam het lampje voor de oplossing en gereedschap voor de reparatie.

Openingstijden:

Om iedereen van dienst te kunnen zijn hanteer ik van maandag t/m vrijdag een openingstijd van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Tevens ben ik op werkdagen tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar. (06 – 19179530)